Hem / Hälsa / Det långa loppet – rör på dig för välgörenhet
Det långa loppet – rör på dig för välgörenhet

Det långa loppet – rör på dig för välgörenhet

Brukar du promenera, springa, åka skidor eller skidskor? Då kan dina kilometrar bidra till att skänka pengar till välgörenhet. Det långa loppet är ett initiativ från Danica Pension där dina kilometrar från FunBeat kan omvandlas till goda ändamål och fina erbjudanden. Första delmålet är en gåva på 25 000 kronor till Hjärt-Lungfonden.

Genom att hämta träningsdata från Sveriges största motionssajt FunBeat kan Det långa loppet fortlöpande visa den totala sträcka som alla deltagare har rört sig. Och ju fler kilometrar det blir, desto större bidrag ger Danica Pension till goda ändamål, exempelvis pengar till Hjärt-Lungfonden. Då och då kommer deltagarna dessutom att överraskas med träningsrelaterade erbjudanden.

Gå till Det långa loppet »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan