Hem / Hälsa / Jag lanserar träningskollektion
Jag lanserar träningskollektion

Jag lanserar träningskollektion

Här kommer en liten smygtitt på min egen kollektion med träningskläder som kommer att kunna handlas via en webbutik inom kort. Varumärket heter Dare Sportswear och den första kollektionen innehåller åtta plagg med inspirerande träningscitat.

När jag skriver det här inlägget känner jag mig både stolt och skraj. Det här är någonting som jag har drömt om att göra länge och idén har sakta vuxit fram under det senaste året. Bakgrunden är att jag tycker att det är tråkigt att i princip alla träningskläder där ute kommer från en handfull stora aktörer, det behövdes enligt mig en underdog så att säga. Jag blir själv väldigt inspirerad av olika träningscitat så i den pyttelilla första kollektionen från Dare är prydd av olika motiverande citat som till exempel ”Go Hard Or Go Home” och ”You vs. You”. Jag hoppas att det här är någonting som ni gillar, i så fall hoppas jag kunna utöka sortimentet med fler schyssta plagg.

Plaggen kommer att säljas via återförsäljare och en webbutik. När den lanseras är inte helt bestämt men planen är att det ska ske under april eller maj. Håll utkik på Dare Sportswears Facebooksida för att se fler bilder, få veta när shoppen lanseras och få ta del av erbjudanden och tävlingar.

Foto: It’s Varro

Foto: It’s Varro

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

4 Kommentarer

  1. Åh va roligt med träningskläder!! Jag är den första att hålla utkik när det kommer ut 😀

  2. Snygga träningskläder!
    Ser fram emot lanseringen!

  3. men JÄKLARNS vad kul! äntligen tar en träningsbloggare steget. och fantastiskt fina bilder! keep me posted, detta vill jag tipsa om! ska hålla koll på dig!!! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan