Hem / Träning / CrossFit Games 2012
CrossFit Games 2012

CrossFit Games 2012

Imorgon (22/2) släpps första passet i första steget Open av världsmästerskapet i CrossFit – The Sport of Fitness. Open är ett öppet kval online där människor över hela världen jämför sin fitness. Den 15 juli 2012 kommer Fittest on Earth™ koras i Köpenhamn i CrossFit Games.

De atleter och lag som ligger i topp i varje region går efter Open vidare till Regionals som är en tredagars tävling, där totalt 60 personer deltar. I sista steget CrossFit Games som går av stapeln 13-15 juli 2012 i Köpenhamn deltar tre stycken män och tre stycken kvinnor från varje region.

För att delta i Open måste du först registrera dig på CrossFit Games webbsajt (anmälan har varit öppen sedan 1 februari), under perioden 22 februaru till 25 mars släpps varje vecka ett nytt pass (Open Workout) och alla tävlande genomför passet. För att få sitt resultat godkänt måste passet antingen filmas eller genomföras hos en validerad CrossFit Affiliate.

Läs mer och registrera dig på CrossFit Games webbsajt »

Inspirerande video med Camille Leblanc-Bazinet:

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

2 Kommentarer

  1. Kul och fin blogg! Jag läser sista terminen på tränarprogrammet i Örebro och det är alltid roligt att se någon som arbetar vid sidan av studierna med att fortsätta utbilda och inspirera andra inom träning och hälsa området 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan