Hem / Kost / Biggest loser Sverige 2013
Biggest loser Sverige 2013

Biggest loser Sverige 2013

Igår sändes första avsnittet av tredje säsongen av Biggest Loser Sverige i Sjuan. Under 20 avsnitt ska de 14 deltagarna förändra sina liv genom att bryta osunda livsmönster och bli av med farlig övervikt. De personliga tränarna som ska hjälpa dem är även den här säsongen Mårten Nylén och Tanja Djelevic.

Jag har tidigare endast kollat på den amerikanska förlagan av Biggest Loser (jag avgudar Jillian Michaels) men planerar att följa det svenska programmet den här säsongen. Säsongsstarten var igår, men avsnitten finns tillgängliga kostnadsfritt sju dagar efter sändning på TV4 Play. Även ikväll klockan 21:00 sänds ett avsnitt, då är det dags för den deltagare som under veckan gått ner minst i vikt att lämna programmet. Det kommer två avsnitt i veckan som sänds på måndagar och tisdagar.

Imorgon ska jag faktiskt få köra ett pass med en av tränarna i programmet – Mårten Nylén och hans fru Malin Nylén på Strength Up som är en träningsevenemang som anordnas av Valio PROfeel®. Jag återkommer med rapport!

Kommer du att följa Biggest Loser den här säsongen?

Läs mer om Biggest Loser Sverige 2013 på TV4.se »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan