Hem / Träning / Barbell Apparel – jeans för muskulösa ben
Barbell Apparel – jeans för muskulösa ben

Barbell Apparel – jeans för muskulösa ben

Jag är inte direkt någon bodybuilder men sedan jag har börjat bygga mer muskler på mina ben och rumpa de senaste åren har jag märkt att mina jeans inte sitter som de ska, de sitter åt över höfterna och låren men är lösa i midjan. Det verkar företaget Barbell Apparel hittat en lösning på.

Inte nog med att jeansen är utformade för vältränade kroppar, materialet de är gjorda av (en blandning av bomull och spandex) som ska vara extremt bekväma att röra sig i. Ta bara en titt på personerna i videon nedan som gör knäböj i jeans!

“We wanted jeans that were built for strong, powerful legs that would allow us to move completely freely and still look and feel like fashionable denim.” – Hunter Molzen, delägare i Barbell Apparel

Idén lanserades som en kampanj på crowdfundingsajten Kickstarter och nådde sitt mål på $15,000 efter bara 47 minuter och har när det här inlägget skrivs samlat in över $200 000, så det är nog fler än jag som är sugna på ett par. Jeansen ska börja säljas under våren 2014 och kommer kosta strax över $100, alltså cirka 650 spänn. Du kan redan nu förbeställa jeansen genom Kickstarter, de levereras då i juli.

Skulle du vilja köpa de här jeansen? Du kan skriva en kommentar längre ner på sidan.


Gå till Barbell Apparels webbsida »
Gilla Barbell Apparel på Facebook »

Källor:
Huffington Post – Barbell Apparel Creates ’Anti-Thigh Gap’ Jeans For Athletes With Muscular Legs

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

4 Kommentarer

 1. Hej,
  Skulle absolut kunna tänka mig att köpa sådana jeans. Snygga och bekväma, så det blir väl knappast bättre 🙂

 2. Sitter här i mina gamla sletna jeans och har ett slitet hål på låret (inte direkt snyggt då låret ser fruktansvärt tjockt ut just där). (:

  men min fråga är vad dessa kostar?
  Jag kanske totalt missat att du sagt det men frågar iaf!

  tack hördudu! /jennifer

  • Johanna Båth

   Hej Jennifer! De kostar strax över $100, alltså cirka 650 kronor. Sen tillkommer frakt från USA, eventuella tullavgifter och så. Men jag tycker ändå att det verkar prisvärt om de är mer hållbara än vanliga jeans. Mina går alltid sönder på grund av att jag cyklar så mycket i dem.

 3. Mycket bra initiativ. Detta har jag väntat på i flera år, inte på grund av muskulösa ben. Men att jag inte har några höfter, alla jeans sitter löst i midjan/höften på mig.
  Dock blir det väll inte bättre av att träna ben, men ändå 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan