Hem / Hälsa / B.A.B.Y – Sveriges största nätverk för tjejer som tränar
B.A.B.Y – Sveriges största nätverk för tjejer som tränar

B.A.B.Y – Sveriges största nätverk för tjejer som tränar

Imorgon lanseras officiellt nätverket B.A.B.Y. Jag har varit med i deras Facebookgrupp (som idag har nästan 1000 medlemmar) ett tag och gick idag med i nätverket, om du är tjej och träningsintresserad föreslår jag att du också gör det.

Namnet B.A.B.Y står för (håll i er): A Balanced body and mind creates a good foundation for a great spirit and a positive Attitude. Be all you can be. Yourself. En slogan som prickar rätt i mitt hjärta. Så här beskriver grundaren Malin Nylén nätverket:

”B.A.B.Y. är ett opretentiöst nätverk för aktiva sköna tjejer 25 – 45 år som brinner för träning och hälsa. Hos oss är alla välkomna som har en trevlig attityd och är sig själva. Du behöver alltså inte vara ”någon” – mer än dig själv. Vilket räcker mer än väl! Att det sedan råkar vara en massa olika beslutsfattare och opinionsbildare som bloggar och är medlemmar i gruppen på Facebook ser jag bara som ett tecken på att jag är rätt ute med det vi kommunicerar – ett SISTERHOOD i branschen! Då jag startade B.A.B.Y. var jag så trött på löpsedlar med budskapet om att man ska ”förverkliga sig själv” … vilket har förmedlats till oss som en löpeld under hela 90- och 2000- talet. Det vara dags för en förändring! Därför beslöt jag mig att starta ett solidariskt nätverk som fokuserar på att förverkliga varandra. Det startade med en grupp på 30 tjejer och idag är vi över 700 aktiva medlemmar i den öppna gruppen på Facebook.”Malin Nylén – grundare av The B.A.B.Y. Network.
(Hämtat från pressmeddelande).

Medlemsskapet är gratis det första året, som medlem får du inbjudningar och förmåner till de företag som samarbetar med B.A.B.Y. Av nätverkets finansiella intäkter går 15% till insamlingsstiftelsen Kvinnor och hälsa. Det gillar jag. Imorgon torsdag den 29:e november lanseras B.A.B.Y officiellt genom en pressfrukost på tjejgymmet Rosa Skrot i Stockholm.

Läs mer om B.A.B.Y Network och bli medlem här »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan