Hem / Träning / Årets träningsbloggar 2012
Årets träningsbloggar 2012

Årets träningsbloggar 2012

Imorgon (8 februari) är sista dagen att rösta på din favoritträningsblogg i Finest Awards 2012 som går av stapeln den 13 februari 2013. Många av träningsbloggarna var nominerade även förra året (då vinnaren blev Philip Lailani), men det finns också nya stjärnor på träningsblogghimlen. Här kommer listan med de tio nominerade i kategorin årets träningsblogg 2012.

Squats
Squats är den perfekta inspirerande och motiverande träningsbloggen som drivs av de två 18-åriga tjejerna Evelin och Clara.

PT-Fia
PT-fia är idag en av Sveriges största hälso- och träningsbloggar med över 25 000 unika besökare varje vecka.

Lofsan
En mammablogg om träning är en av Sveriges största bloggar inom kategorierna träning, föräldraskap och resor.

Gymtokig
En annorlunda träningssida som inspirerar, motiverar och sprider glädje inom träning och hälsa.

Ida Warg
Bli stark som en Warg. Ida Warg älskar allt som har med träning, kost och hälsa att göra och brinner för att hjälpa andra människor nå sina mål.

Trend o träning
Här har du bloggen för dig som älskar träning och hälsa, vill hålla dig uppdaterad om träningstrender, mode, kost, recept och tips på övningar.

Philip Lailani
En av Sveriges mest populära hälsobloggar och vinnaren av Årets träningsblogg 2011 på Finest Awards.

Jacob Gudiol
Bloggen Träna Styrka handlar om sjukgymnastens Jacob Gudiols tankar kring träning och kost.

Spark i baken
Träningsbloggen Spark i baken inspirerar till ett hälsosamt liv utan pekpinnar eller måsten.

Hannah Andersson Fashionablefit
Så här beskriver Hanna Andersson sin träningsblogg (som är skriven både på engelska och svenska) Fashionablefit: ”I want this blog to be a source of inspiration and motivation where a healthy lifestyle is promoted. A lifestyle where we can be fashion slaves without starving ourselves, or put unnecessary pressure on ourselves wishing that we looked like runway models when it is genetically impossible.”

(Beskrivningarna är hämtade från bloggarna).

Killarna är kraftigt underrepresenterade på den här listan, jag saknar den grymma bloggen Styrkelabbet som skrivs av Daniel Matsson. Annika Persson på Fitness Lifestyle har listat 21 manliga träningsbloggar.

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

2 Kommentarer

  1. Varför träna? D-Flex mm

  2. Hej,

    Är det bara bloggar som är knutna till Finest som får vara med och tävla?

    Mvh Andreas
    http://www.superkroppen.nu

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan