Hem / Träning / Annie Thorisdottir – The Fittest Woman on Earth
Annie Thorisdottir – The Fittest Woman on Earth

Annie Thorisdottir – The Fittest Woman on Earth

Den isländska 23-åriga tjejen Anne Thorisdottir är den första som har vunnit Crossfit Games (och därmed blivit korad ”The Fittest Woman on Earth”) två år i rad. Här om dagen hittade jag en 30-minuters dokumentär om den här grymma tjejen på YouTube.

Det går nu att registrera sig till Reebok Crossfit Games Open, som är det första steget i tävlingen. Det första passet kommer att släppas den 6 mars, de atleter och lag som ligger i topp i varje region går därefter vidare till Regionals som är en tredagarstävling, säsongen når sin kulmen med 2013 Reebok Crossfit Games som går av stapeln i sommar. Annie Thorisdottir uttryckte följande i en intervju efter förra årets seger: “If I want to win again next year, I’m going to have to step up my game even more”. Jag kommer att följa tävlingen med spänning.

Dokumentären är väldigt sevärd och inspirerande, så vad väntar du på? Klicka på play-knappen nu med detsamma.

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan