Hem / Om mig

Om mig

Jag heter Johanna Båth och läser sista terminen på programmet Management in Sport and Recreation vid Örebro Universitet. Jag är licenserad gyminstruktör och har instruerat på Friskis&Svettis Örebro i två år, och har utöver grundutbildningen gått kursen Eleiko Kettlebell Fitness, Kettlebell Instruktörsutbildning Steg 1 hos Peaklife, och en Mixutbildning hos Spartan. Jag har eget företag och är exklusiv svensk återförsäljare för handgjorda smycken med träningsbudskap från varumärket Fashletics®. Jag är även ansvarig för sociala medier på bad- och friskvårdskedjan Medley.

Mitt motto när det kommer till träning och kost är ”Eat Clean, Train Dirty”, jag försöker att äta ren mat som jag mår bra av och lever ett aktivt liv, men jag ogillar hälsohets. Jag äter till största del vegetariskt och veganskt, med undantag för fisk och skaldjur någon gång ibland. Jag tränar främst klassisk styrketräningFriskis&Svettis Örebro, och högintensiv träning med inslag av roliga redskap som kettlebells, bulgarian bags, TRX, slam balls, snake ropes, däck, klubbor, boxningssäckar och annat på Peaklife i Örebro. Jag är gärna utomhus och rör på mig, då i form av allt ifrån längdskidåkning och cykling till klippklättring. Insidan tränar jag med meditation och det händer att jag yogar.

johannabathFotograf: Mujo Korach

Jag har en bakgrund i reklambranschen och är väldigt intresserad av webbdesign, e-handel, digital marknadsföring och sociala medier. Tanken med Healthaholic.se är att det ska vara ett sidoprojekt under utbildningstiden som kan kombinera mina kunskaper inom kommunikation och marknadsföring med mitt intresse för träning och hälsa. Läs gärna mer om tanken bakom Healthaholic här ».

3 Kommentarer

  1. Eva-Linn Hallberg

    Hej,

    Du pluggade med min man Anders Hallberg och jag har för mig att du hade bakat nån underbar kaka/liknande som jag fick smaka. Det var med lakritspulver i. Letade om du hade nåt recept med det men hittar inget. Om du har det får du gärna dela med dig för den var jättegod! 🙂

    Vänligen
    Eva-Linn

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan