Hem / Om Healthaholic.se

Om Healthaholic.se

Healthaholic är en träningsblogg med mottot ”Eat Clean, Train Dirty” som startades 2011 som syftar till att plocka ut det mest intressanta ur den uppsjö av forskning, trender och produkter vi ständigt matas med genom olika medier, och därefter leverera det i ett smidigt format.

Källor
Materialet till artiklar och sidor på Healthaholic hämtar jag i olika tidningar, böcker, forskningsrapporter, sajter och egna erfarenheter, jag specificerar inte alltid källorna noggrant men om du är nyfiken på någon källa är du välkommen att kontakta mig ».

Sponsring
Enligt Marknadsföringslagen ska reklam kunna identifieras. Det ska tydligt framgå att det handlar om reklam och vem som svarar för reklamen. Jag tar ibland emot tester av produkter från företag eller lånar produkter för recension. Jag vill dock förtydliga att jag aldrig tar emot produkter under förutsättning att skriva om dem över huvud taget eller att skriva positivt om dem. Om jag tycker att det är en spännande produkt som kan intressera mina besökare så skriver jag helt enkelt om vad jag tycker om produkten. Jag skulle aldrig tipsa om en produkt som jag inte själv gillar.

En kommentar

  1. beställde nyss varor men klickade för mycket hur gör jag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan