Hem / Kost / Yoga Roll från Blueberry
Yoga Roll från Blueberry

Yoga Roll från Blueberry

Jag tycker att wraps är så otroligt smidig mat, de går att göra väldigt matiga och kan varieras i det oändliga. Den här wrapen kallas för Yoga Roll och är hämtad ur Blueberrys bok Food For Thought, den innehåller bland annat hummus, äpple, gula russin och mandel.

Yoga Roll
(2-4 portioner)
Ingredienser:
4 stycken wraps av fullkorn
1 stor näve machésallad
8 msk hummus, helst hemmagjord
1 tsk riven ingefära
4 tsk agavesirap (jag tyckte att det räckte med 2 tsk)
2 dl kikärtor
1 finhackat äpple
4 msk gula russin
4 msk hackad mandel
1 tsk gurkmeja

Gör så här:
Rör ihop hummus, riven ingefära och agavesirap. Bred ut på wrapsen (kolla på förpackningen om de ska värmas någon minut), fördela ut machésalladen, sedan kikärter, äpple, gula russin, mandel och pudra över gurkmejan. Rulla ihop wrapen. De blir inte så stora, så ät antingen två om du är hungrig eller komplettera med en matig soppa eller smoothie.

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan