Hem / Kost / Vitamin Well Stevia
Vitamin Well Stevia

Vitamin Well Stevia

Vitamin Well lanserar under våren en serie drycker sötade med med det nyligen EU-godkända extraktet från växten stevia. Produkterna är utan kolsyra och berikade med olika vitaminer och mineraler.

Vitamin Well är ett av de första företagen i Sverige som använder stevia i sina produkter, stevia har ett naturligt ursprung och innehåller 0 kolhydrater. Många företag har väntat på att kunna använda sötningsmedlet som är oerhört populärt i Japan, Frankrike och USA. Stevia blev godkänt i EU 11 november 2011 och beslutet trädde i kraft den 2 december 2011.

De nya funktionerna för Vitamin Well Stevia är Control, Sharp och Protect och kommer i smakerna Citron/Lime, Grape/Apelsin och Passion/Citrus. Jag har fått chansen att testa produkterna, jag tycker att de är jättegoda. Stevian ger en söt smak men upplevs är inte lika ”sliskig” som till exempel aspartam eller sukralos. Smakmässigt gillar jag Protect med smak av Passion/Citrus mest, men favoriten blir ändå Sharp med smak av Grape/Apelsin då den innehåller koffein och guarana, något som kan behövas när man är student. Ett klart mycket bättre alternativ till energidryck som brukar innehålla mängder av glukossirap.

Läs mer om Vitamin Well Stevia här »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan