Hem / Kost / Vinn D-vitamin från Healthwell [avslutad]
Vinn D-vitamin från Healthwell [avslutad]

Vinn D-vitamin från Healthwell [avslutad]

Nog för att våren är runt hörnet, men för de flesta av oss är depåerna av d-vitamin i botten vid det här laget då kroppen endast kan lagra det upp till tre månader. Därför så tänkte jag att jag lottar ut en burk!

D-vitamin är viktigt för bland annat immunförsvaret, skelettbildningen, nervsystemet, hud och hår. Det motverkar till exempel hjärt- och kärlsjukdomar, inflammationer, benskörhet, diabetes, reumatism, akne, eksem, trötthet och depressioner. D-vitmin finns naturligt i exempelvis fet fisk och ägg. Studier visar att vi i Norden behöver mer d-vitamin under vinterhalvåret.

Så jag tänkte att vi kör en liten tävling nu resten av veckan! I potten står en burk med 120 tabletter av Vitamin D3 från Healthwell, värd 99 kronor. Jag gillar den här produkten, den är högdoserad med 62,5 mikrogram som motsvarar 1250% av rekommenderat dagligt intag. Allt du behöver göra är att lämna en kommentar och säga vad du ser fram emot mest med att det snart är vår. Jag drar en vinnare på söndag kväll (2014-03-09).

Vinnaren i tävlingen är Ann-Sofi!

Läs mer om Vitamin D3 hos Svensk Hälsokost »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

5 Kommentarer

  1. I´m in!
    Det jag ser mest fram emot är just solen! Jag får lätt d-vitaminbrist och känner mig helt döende under vintern med allt sitt mörker. Nu när solen börjar kika fram har jag börjat fått tillbaka lite ork så det ska bli underbart med vårvärme och ljusa dagar!

  2. Jag ser fram emot när alla träd och buskar får liv igen och det blir grönt och fint! Så härligt att se naturen leva upp igen! 🙂

  3. Det som jag absolut mest ser fram emot är att bli pappa för tredje gången. Inför storkleveransen vore det bra att boosta med uppiggande D-vitamin 🙂

  4. Jag ser fram emot att kunna börja jobba i min trädgård igen och njuta av vårblommorna när de slår ut!

  5. Jag ser fram emot att få se solen! Har jobbat mer än heltid inne på en galleria utan någon dagsljus vilket har gjort mig helt slut sista tiden.. framförallt då jag inte fick mycket sol förra sommaren heller. Så, långa ljusa dagar, med kaffemys på en altan under en filt och härliga vårkänslor – det ser jag fram emot!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan