Hem / Kost / VEGMAT: Vinter 2015
VEGMAT: Vinter 2015

VEGMAT: Vinter 2015

VEGMAT är en fantastisk svensk vegetarisk tidning som man kan läsa helt gratis digitalt, i förra numret utlystes en tävling med läsarrecept som jag deltog i – och vann! Mitt recept på en vegetarisk chiligryta med quinoa tillagades, stylades, fotades och publicerades i VEGMAT 2015 (kika på sidan 18).

Jag har ätit till största del vegetariskt i ungefär 2,5 år nu och kan säga att jag tajmade den vegetariska boomen perfekt, det finns fantastiska vegetariska alternativ på de flesta restauranger, köttersättningsprodukter i varje matbutik och mängder av böcker, bloggar och tidningar med vegetariska recept. Jag gillar formatet med en online tidning, jag är sedan tidigare helt såld på Purely Magazine och blev glad när det kom en svensk variant som är proppfull med bra innehåll och recept. Tidningen kan läsas på nätet eller i appen, båda alternativen är helt gratis, det går även att beställa pappersversioner.

Läs VEGMAT Vinter 2015 »
Gilla VEGMAT på Facebook »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan