Hem / Kost / Proteinfudge med jordnötssmör
Proteinfudge med jordnötssmör

Proteinfudge med jordnötssmör

Jag har inte tid att uppdatera sajten särskilt ofta för tillfället då jag har fullt upp med plugg och att arbeta med ett projekt ni snart kommer att få veta mer om. Som tröst kommer här denna proteinfudge med jordnötssmör som är otroligt enkel att göra och farligt god.

Receptet kommer från den härliga bloggen med det fenomenala namnet Desserts With Benfits. Du kan rulla dem som bollar också om du vill, och Jessica som skapat receptet brukar bland annat doppa dem i choklad.

Ingredienser:
(Cirka 4 bollar)
1-2 skopa (32 g) naturligt proteinpulver med vaniljsmak (jag använder Dr. Mercola Miracle Whey)
2 msk (42 g) ekologiskt jordnötssmör (jag använder Fitnessguru)
2 msk (32 g) honung eller agavesirap

Gör så här:
Blanda alla ingredienser med händerna. Tillsätt mer proteinpulver om smeten är för lös och mer honung om den är för torr. Platta till och skär ut rutor eller rulla bollar. Förvaras i kylen (om du mot förmodan inte äter upp dem på en gång).

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

2 Kommentarer

  1. Klockrent recept! Dessa kan man ju ta som något sött till kaffet utan att få ångest. Och man hinner göra dem innan kannan är full. Tack för det! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan