Hem / Kost / Paleo Crunch
Paleo Crunch

Paleo Crunch

Paleo Crunch är en ny raw energy bar från Paleo Nordic med 100% ekologiska nötter, frön och frukter. Oprocessad, glutenfri, GMO-fri och raw food – vad mer kan man begära? Paleo Crunch finns i tre smaker; Raw Cacao, Raw Coconut och Raw Mulberry.

Paleo Crunch är smakmässigt ganska lika (lika goda som) både Getraw och Rawbite. Näringsvärdet är liknande också, ca 180 kalorier per bar och drygt 4 gram protein. Jag har testat de tre smakerna och här kommer mitt utlåtande;
Raw Cacao: Det är schysst med krispiga kakaobönor i baren, men det hade varit ännu godare om det hade varit mer choklad i den. Kanske lite raw kakaopulver kan göra susen?
Raw Coconut: Klockren, min favorit.
Raw Mulberry: Riktigt god, spännande blandning med mullbär och sesamfrön. Får VG som tentasnacks.

Paleo Crunch marknadsförs som en energy bar som man ska ta som ett mellanmål eller innan träning, men jag hade ändå önskat lite högre proteininnehåll. Kan inte någon ta fram en raw bar boostad med kallpressat proteinpulver? Please!

Läs mer om Paleo Crunch »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan