Hem / Kost / Oji Drinks
Oji Drinks

Oji Drinks

Oji Drinks är en serie med naturliga fruktdrycker som görs på rättvisemärkt frukt, bär och gröna kaffebönor. Flaskorna tillverkas av 100 procent återvunnen PET och materialet återvinns till nya flaskor. Flaskan är dessutom tillverkad på ett sätt som gör att drycken inte behöver vara kyld.

Oji Drinks startade med en vision om ett hållbart konsumtionssamhälle, företaget vill göra saker på ett annorlunda sätt och bevisa att konsumtionens negativa påverkan på jorden kan minska. Dryckerna finns i smakerna Blueberry/Apple, Pineapple/Apple, Banana/Mango och Pear/Acerola. Jag har fått chansen att testa alla smaker och måste nog säga att Pear/Acerola är godast, den smakar som Piggelin-glass. En flaska innehåller cirka 50 mg koffein från orostade gröna kaffebönor, de orostade bönorna har ett högre innehåll av antioxidanter jämfört med rostade bönor. Jag tycker att drycken ger en schysst boost och flaskan är smidig att ta med sig i väskan.

Du hittar Oji Drinks finns att köpa hos olika återförsäljare runt om i landet, det går även att starta en Oji Circle som är en slags hub för till exempel arbetsplatser eller föreningar.

Läs mer om Oji Drinks »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan