Hem / Kost / Ny supermüsli
Ny supermüsli

Ny supermüsli

I slutet av januari lanserar Axa en müsli vid namn Func som har en ovanlig hög proteinhalt – 20 gram per 100 gram müsli och som dessutom är fullproppad av superbär som acai, blåbär, goji, havtorn och hallon.

Müslin Func innehåller inget tillsatt socker. Näringsvärdet är 7 gram fett, 20 gram protein och 47 gram kolhydrater varav 4,5 gram sockerarter per 100 gram för varianten med blåbär och hallon. Priset för 500 gram är cirka 40 kr för Func med goji och havtorn och cirka 44,50 kr för Func med blåbär, hallon och acai.

Jag tycker att näringsvärdet ser fantastiskt bra ut och kommer definitivt prova müslin när den dyker upp i butikerna.

Uppdatering 2012-01-17: Idag damp det ned ett smakprov från Axa i brevlådan, jag ger smaken blåbär, hallon och acai full pott. Krispig med en framträdande smak av bär. Gott!

Källa: Axa

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

En kommentar

  1. Var kan jag köpa Axa Func Supermüsli Acai
    Blåbär, hallon och havregryn med Acai, i Hägersten?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan