Hem / Kost / Nutrify – näringsberäkna dina recept
Nutrify – näringsberäkna dina recept

Nutrify – näringsberäkna dina recept

Nutrify är en ny svensk webbtjänst som näringsberäknar recept. Du kan både söka bland 60 000 recept och lägga in dina egna genom att helt enkelt skriva eller klistra in dem, med ett klick så får du veta kaloriinnehåll och hur mycket protein, fett och kolhydrater en portion innehåller.

Du kan även registrera dig som användare och använda Nutrify som en matdagbok där du registrerar allt du äter, när du är inloggad kan du även spara dina recept. Jag har testat att näringsberäkna några recept och tycker att det verkar fungera klockrent. Jag tycker att det här är en fantastisk nyhet, jag har näringsberäknat ett fåtal recept manuellt förut och det är väldigt tidskrävande.

Gå till Nutrify »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan