Hem / Hälsa / Naturalbox – prenumerera på naturliga produkter
Naturalbox – prenumerera på naturliga produkter

Naturalbox – prenumerera på naturliga produkter

Nu lanseras Naturalbox som är en tjänst där du varje månad får hem produkter inom hälsa och skönhet. Allt är naturligt, ekologiskt, veganvänligt och ej testat på djur. I USA är den här typen av boxar väldigt populära, jag har hållit ögonen på bland annat Bulu Box och Bestowed och bara väntat på att det ska dyka upp i Sverige.

Naturalbox grundades i juni av 21-åriga Isabell Krantz och är en del av Ecoliving.se, som funnits i två år. Tjänsten kostar 199 kr för en månad, 179 kr per box för sex månader och 149 kr per box för 12 månader. Värdet på boxen ska vara cirka 325 kr. Den första boxen från Naturalbox levereras till kunderna under andra veckan i juli och innehåller kokosvatten från Vita Coco, torkade superbär från Go For Life, snacks från Raw Bite, Hurraw Lipbalm, en ekologisk deodorant från MÁDARA Cosmetics och prover på nyheter inom ekologisk hudvård. Boxarna från Naturalbox innehåller varje månad åtta stycken fullsize-produkter samt ett gäng produktprover.

Jag gillar konceptet och skulle gärna prenumerera på Naturalbox. Det är ju som att få en härlig ”goodiebag” varje månad, och det är ju kanon att smidigt kunna testa nya spännande produkter. Fast jag vill nog inte veta i förväg vad boxen ska innehålla, då blir det mer som julafton. Man betalar dessutom under halva priset för produkterna om man väljer att prenumerera 12 månader.

För mig som precis har snöat in mig på ekologiskt hudvård så är det perfekt att boxen innehåller både livsmedel och skönhetsprodukter, men jag kan tänka mig att en del kanske hade velat ha antingen eller. Men jag är övertygad om att det inom kort kommer att finnas en hel uppsjö med olika typer av boxar att prenumerera på.

Gå till Naturalbox.se »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan