Hem / Kost / Mina proteinfavoriter
Mina proteinfavoriter

Mina proteinfavoriter

Även om jag försöker få i mig så mycket protein som möjligt genom vanlig mat så tar jag ibland till proteintillskott och proteinberikade produkter. Här är några av mina favoriter!

Holistic Protein
Jag gillar Holictics protein för att det är ett vassleprotein som är fritt från både socker och sötningsmedel. Finns i smakerna vanilj, jordgubb och choklad. Smakerna är ganska svaga så jag brukar använda protienpulvret med vaniljsmak som en bas i mina smoothies. Läs mer om Holistic Protein »

SWEBAR Mintchoklad
Okej. Den här proteinbaren är inte särskilt naturlig, men så löjligt god att jag ibland tar mig iväg till gymmet enbart för att jag lovat mig själv en bar som belöning. Läs mer om SWEBAR »

Biofood Bounce
Dessa små bad boys från Biofood innehåller hela 15 gram protein per boll. Naturliga och mumsiga. Jag skulle gärna vilja ha några stycken i väskan jämt (men det går inte för jag äter upp dem direkt). De är lite knepiga att få tag på, jag brukar köpa mina hos Blueberry.

Orka Proteingröt
Ibland proteinboostar jag min frukost med Orka Proteingröt från Great Earth. Enkelt, snabbt och dessutom gott. Läs mer om Orka Proteingröt »

Valio proteinkvarg
Jag gillar Valios nya serie med proteinberikade produkter PROfeel. Den här proteinkvargen med vaniljsmak är en riktig hit. En portion innehåller 19 gram protein. Läs mer om Valio PROfeel proteinkvarg »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan