Hem / Kost / Mellanmål från Mealbetween
Mellanmål från Mealbetween

Mellanmål från Mealbetween

Mealbetween by Nuzer är ett företag som varje vecka levererar fyra hälsosamma mellanmål direkt till din brevlåda. Snacksen består av torkad frukt, nötter och mörk choklad i spännande kombinationer.

Mealbetweens snacks är portionsförpackade och enkla att ha med sig i väskan, de levereras dessutom i en platt box som går in genom brevinkastet så att du slipper hämta ut det på postkontoret. Jag har fått testa en box med smakerna fikon/tranbär/äpple, choklad/tranbär/pekannötter, banan/melon/kokos och mandel/hasselnötter/valnötter. Snacksen är väldigt goda, energiinnehållet varierar från strax under 100 till närmare 185 kalorier så ibland kan de behöva kompletteras med en proteinkälla eller en frukt. Jag gillar inte att den torkade frukten är sockrad, torkad frukt är enligt mig söt nog som den är.

Det här är en utmärkt tjänst för den som är dålig på att planera, och för företag som vill erbjuda sina anställda och kunder något bättre till alternativ till kaffet än sockerstinna bakverk. Boxarna kostar 49 kr per vecka, 129 för tre veckor, 239 kr för sex veckor och 469 kr för 12 veckor. Du kan testa en box för endast 29 kr.

Läs mer om Mealbetween »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan