Hem / Kost / iHerb-favoriter kosttillskott och mat
iHerb-favoriter kosttillskott och mat

iHerb-favoriter kosttillskott och mat

Här har jag plockat ut det jag handlar regelbundet från iHerb i form av kosttillskott och mat. Jag handlar allt ifrån torkad frukt och agavesirap till sojafärs och te från iHerb men det här är några av de basvaror som jag handlar ofta som jag tycker är väldigt prisvärda.

Proteinbar, Chocolate Chip Cookie Dough från Quest Nutrition. De absolut godaste proteinbarsen enligt mig, kostar cirka 170 kr för en låda så ungefär 14 kr styck, det är mer än en tia under vad de kostar i Sverige.

Hampafrön, från Nutiva. Hampafrön kan vara svåra att få tag på i Sverige, och här får du över ett halvt kilo för cirka 108 kr.  Jag brukar använda hampafrön i gröt, yoghurt, bakverk och maträtter.

Råa kakaonibs, från Navitas Naturals. Jag brukar strö dem över gröten, yoghurten eller allra helst på chokladmousse med avokado. 113 gram kostar 32 kr.

Äkta vaniljpulver, från Wilderness Poets. Innehåller endast torkad pulveriserad vaniljstång. Gott att använda i olika bakverk och smoothies. 28 gram kostar 73 kr.

Ekologiska chiafrön, från Nutiva. Jag använder dem främst i gröt, yoghurt och bröd. 340 gram kostar endast 51 kr.

Ekologisk manukahonung, från Wedderspoon Organic. 500 gram kostar 262 kr, även om det låter hutlöst så är den ungefär dubbelt så dyr i Sverige. Jag har ätit manukahonung i ungefär ett år nu och upplever att jag har varit förkyld mer sällan.

Energidryck i pulverform, från EBOOST. Energin kommer från bland annat grönt te-extrakt. Smidigt att ha med sig i väskan och bara blanda ut med vatten. En förpackning med 20 påsar kostar 154 kr, så alltså ungefär 7 kr per påse.

Ta gärna en titt på min iHerb-guide för tips kring fraktsätt, tullavgifter, rabattkoder och annat!

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

2 Kommentarer

  1. Hej
    Undrar över kvalitén på kosttillskotten? Är vissa märken mer kända som bättre? Vet ju att de märken som säljs i Sverige är av varierande kvalitet i upptag mm.
    Mvh Olivia

    • Det är nog varierande kvalitet precis som här, jag har vissa favoritmärken som jag har bedömt ska hålla extra hög kvalitet, bland annat Thorne Research. Det som är bra är ju att man kan köpa dyrare märken som oftast har högre kvalitet billigare från iHerb.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan