Hem / Kost / Getraw – hälsosamma raw food-snacks
Getraw – hälsosamma raw food-snacks

Getraw – hälsosamma raw food-snacks

Nu lanserar det nystartade Malmöföretaget Getraw de första svenska raw food-snacksen på marknaden av sin sort. ”Alla dippar. Alla blir sötsugna. Alla vill stoppa i sig något gott då och då. Vi vill göra det lätt för folk att snacksa nyttigt!”, så står det i Getraws manifest.

Getraw ägs av Carolina och Ulrika von Rosen. Carolina är utbildad raw food kock och har även jobbat på det prisade Raw Food House i Malmö. Getraw snack bars är raw (en tillagningsprincip som innebär att råvarorna får hettas upp till högst 42 grader för att inte förlora nyttiga ämnen som vitaminer, mineraler och enzymer), innehåller bara naturliga råvaror som frukt, nötter och bär, de är ekologiska, glutenfria, laktosfria och utan tillsatt raffinerat socker. Barsen sötas istället med färska dadlar och agavesirap.

En bar innehåller cirka 225 kalorier och finns i smakerna Chocolate & Walnut, Raspberry & Goji, Toffee & Hazelnut och Liqorice. Jag har testat alla smaker och tycker att de påminner ganska mycket om Rawbite (som jag diggar), favoriten var hallonsmaken som hade en härligt bärig smak. Jag gillar Getraws färgglada design och roliga figurer och texter (t ex ”get raw and get a freakin chocolate chock”). Nyttiga produkter behöver inte vara seriösa och designade med jordnära färgscheman, jag tror att Getraw kan attrahera både stora och små. Tummen upp!

Gå till Getraw.se »

Källa: Mynewsdesk

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

2 Kommentarer

  1. Vet du var de kommer att säljas? 😛

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan