Hem / Kost / Fitnessgurus protein som portionspåsar
Fitnessgurus protein som portionspåsar

Fitnessgurus protein som portionspåsar

One Whey® från Fitnessguru är ett av Europas populäraste proteinpulver, nu lanseras det och premiumvarianten One Whey® Isolate som portionspåsar. Smidigt för dig som vill testa smakerna och praktiskt att ha med sig i träningsväskan.

One Whey® består av ett vasslekoncentrat vilket har en hög halt protein (78%) och en mycket låg halt kolhydrater, laktos och fett. One Whey® Isolate består av ett vassleisolat med en mycket hög halt protein (87%) och är helt fri från kolhydrater, laktos och fett. Det finns ett helt gäng med smaker av varje sort, jag tycker att det är toppen att man numera kan testa dem innan man beställer ett helt kilo.

Läs mer om One Whey® och One Whey® Isolate »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan