Hem / Kost / Fitnessnudlar från Fitnessguru
Fitnessnudlar från Fitnessguru

Fitnessnudlar från Fitnessguru

Fitnessnudlar är kalorifria nudlar, gjorda av den vattenlösliga fibern glukomannan som kommer från roten av en asiatisk växt som heter Konjaku. Roten har ätits ätits i Asien i tusentals år och är naturligt fri från kalorier, kolhydrater, fett och tillsatser samtidigt som den har ett högt fiberinnehåll vilket bidrar till naturlig mättnad utan blodsockerpåverkan.

Nudlarna är kalorifria (mindre än 4 kcal per 100 g) men bidrar ändå till en mättnadskänsla tack vare sitt höga fiberinnehåll. De är neutrala till smaken men absorberar lätt smaken av såser och kryddor och jag tycker att konsistensen är bra. Man kan ju undra varför man ska äta något som egentligen inte tillför kroppen just någonting? Mitt fokus ligger som ni vet på att äta en näringsrik kost, så det är väl främst om man har viktminskning som mål som jag skulle rekommendera de här nudlarna.

Om du undrar hur ska ska använda nudlarna så kommer här två recept; Gangnam Style Zero Calorie Noodles, och Zero Calorie Chili Noodles.

Fitness Noodle® finns hos Fitnessguru, de säljes både styckvis och i 24-pack.

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan