Hem / Kost / Ewalies ekologiska produkter
Ewalies ekologiska produkter

Ewalies ekologiska produkter

Ewalies sortiment består av ekologiska produkter med lågt GI-värde, helt utan tillsatser och enkla att göra själv genom att endast tillsätta yoghurt, olja eller vatten. Jag har fått chansen att testa Ewalies brödmix, knäckemix och müslimix.

Ewalies produkter känns verkligen rätt i tiden, för hälsomedvetna konsumenter är ofta tid och tillgänglighet en bristvara – att snabbt blanda ihop några deciliter yoghurt med innehållet i brödmixen och ställa den i ugnen en timme gör mig nästintill misstänksam. Långt ifrån alla har tid att odla och mala sitt eget vetegräs, torka äpplen, plocka nässlor eller jaga nakenhavreflingor (även om många av oss säkert skulle må bra av den terapeutiska effekt handarbete har). Det här vet Ewalie och de gör det enklare för oss att njuta av nybakat bröd och musli som är fritt från vegetabiliskt fett, glykossirap och diverse konserveringsmedel. Både brödmixen, knäckemixen och müslimixen finns för övrigt i en glutenfri variant.

Och för någon som mig som nästan alltid bakar mitt eget bröd och rostar min egen müsli, och förmodligen har 15 olika sorters mjöl och lika många sorters olika fröer, sikt och gryn i skafferiet kan jag bara konstatera att jag inte hade kunnat göra det bättre själv. Jag är ert största fan.

Läs mer om Ewalies produkter och hitta närmaste återförsäljare här »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan