Hem / Kost / Ekomoa Raw Livskraft
Ekomoa Raw Livskraft

Ekomoa Raw Livskraft

Jag tycker att det är viktigt att hälsosam mat blir lika lättillgängligt som skräpmat, därför gillar jag att det har kommit många nya raw food-bars och snacks på marknaden. Ekoamoa är en av de svenska aktörerna, jag har fått testa deras produkter.

Ekoamoa är ett litet innovativt familjeföretag som tillverkar alla sina produkter för hand i en småländsk by mellan Nybro och Växsjö. Ekomoa säljer ekologiska snacks som är gjorda av frukter och bär och andra näringsrika ingredienser. Jag har testat mig igenom sortimentet och tycker att de är suveräna, vem blir inte glad av en sådan här innehållsförteckning (det är produkten bananprickar)?

Ingredienser: *Banan *kokos *äkta vanilj
Bara det, inget annat! *Ekologiska råvaror

Jag tycker att snacksen är perfekta som fika eller godis, till exempel innehåller en förpackning med hallonrolls bara 124 kcal och de gör mig både nöjd och ger mig en riktig näringsboost.

Läs mer om Ekomoa »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

En kommentar

  1. Beställde tre pkt, av olika sorter. Fick sedan telsamtal och blev informerad om att de bara skickar ut varor om jag beställt minst sex pkt. Ooops, det hade jag missat på hemsidan.
    – Lägg in två av varje på beställningen jag redan gjort då sa jag.
    – Ok du vill ha två pkt av tre olika sorter, då skickar vi det redan idag.
    Så insåg jag när vi lagt på, att jag köpt raw-godis för 300 kr, jisses. Men nu när jag fått hem det och smakat av varje sort så får jag medge att det var värt det. Även min ettåriga systerdotter mumsar i sig av det nyttiga godiset. Tack för tipset Johanna 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan