Hem / Kost / Dr Mercola Miracle Whey
Dr Mercola Miracle Whey

Dr Mercola Miracle Whey

Proteinpulver skiljer sig väldigt mycket åt kvalitetsmässigt, många av dem är tyvärr behandlade med värme, syror och kemikalier och detta gör att näringsämnen försvinner och aminosyrorna skadas. Jag har fått chansen att testa Dr Mercola Miracle Whey från Bättre Hälsa som är ett kallprocesserat vassleprotein med vassle från gräsbetande kor med väldigt hög kvalitet.

Dr Mercola Miracle Whey är gjord på vassle från opastöriserad mjölk från gräsbetande kor och är kallprocessat utan syror vilket gör att vasslets naturliga näringsämnen behålls. Vassleproteinet är garanterat fritt från hormontillsatser, kemikalier, socker och syntetiska smakämnen. Det finns i smakerna blåbär, jordgubb, choklad, neutral, banan, vanilj och lönnsirap. Jag har testat smakerna blåbär, vanilj och lönnsirap och kan konstatera att det är ett av de få proteinpulver som jag kan dricka endast blandat med mjölk men de är även goda att blanda i olika typer av smoothies.

En portion innehåller 160 kalorier och 19 gram protein. En burk med 454 gram kostar 275 kronor, vilket såklart är lite pricy men å andra sidan har proteinpulvret riktigt hög kvalitet så jag kan definitivt rekommendera det.

Se gärna videon med Dr. Joseph Mercola nedan för mer information om hur man väljer ett bra vassleprotein.

Läs mer om Miracle Whey på Bättre Hälsa »
Läs mer om Miracle Whey på Mercola.com »

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan