Hem / Kost / ”Death by Chocolate” proteinsmoothie
”Death by Chocolate” proteinsmoothie

”Death by Chocolate” proteinsmoothie

Jag dricker aldrig någonsin proteinpulver blandat med vatten, livet är för kort för att inte njuta av varje måltid. Här kommer receptet på den proteinsmoothie som jag dricker mest av för tillfället. Jag kallar den för ”Death by Chocolate”.

”Death by Chocolate” Proteinsmoothie
(1 portion)
Ingredienser:
2 dl sojamjölk
4 msk proteinpulver med chokladsmak (jag använder Närings ekologiska hampaprotein med kakao)
1 msk kakao
3 färska urkärnade dadlar
1 msk kakaonibs*

Gör så här:
Mixa alla ingredienser, toppa smoothien med kakaonibsen. Drick, njut och bli biff.

* Jag köper mina kakaonibs från iHerb (läs min iHerb-guide här).

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

2 Kommentarer

  1. Den här var helt magisk! Godaste jag druckit som innehåller proteinpulver! Jag skrev en kommentar tidigare idag men jag vet inte om den försvann. Jag skulle gärna vilja dela receptet på min blogg, givetvis länkar jag tillbaka till dig! Hoppas det går bra! Kan jag redan nu fråga om det är allmänt okej att dela recept på min blogg förutsatt att jag länkar till dig?

    Tack för en superbra sida, jag har hittat så mycket matnyttigt här hos dig!

    • Johanna Båth

      Dela på, det gör mig bara glad! Kul att du gillar sidan. Det kommer bli mer recept framöver då jag nyss har köpt ett makroobjektiv och kan ta bättre matbilder.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan