Hem / Kost / Chiapudding med vaniljsmak
Chiapudding med vaniljsmak

Chiapudding med vaniljsmak

Chiafrön är fantastiska. Det här är ett av mina favoritsätt att äta dem, i en god chiapudding.

Chiapudding med vaniljsmak
(1-2 portioner)
Ingredienser:
2 dl mandel- eller sojamjölk
3 msk chiafrön
1 krm äkta vaniljpulver
1 tsk lönnsirap

Gör så här:
Rör ihop alla ingredienserna i en skål, ställ in den i kylskåpet. Första halvtimmen rör du runt i puddingen var tioende minut för att chiafröna inte ska klumpa ihop sig. Låt stå kallt i minst tre timmar, men helst över natten. Servera med frukt, bär, riven kokos och ringla gärna lite mer lönnsirap över.

Recept: Pastry Affair

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadskommunikatör på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan