Hem / Kost / Bondens egen marknad
Bondens egen marknad

Bondens egen marknad

Höstens marknader med närproducerad mat är i full gång, om du inte har besökt en än så föreslår jag att du gör det i helgen. Utbudet ser lite olika ut beroende på vilken stad du befinner dig i men oftast kan du köpa allt från rotfrukter och bröd till fårost och honung.

Jag älskar att knata ner till Bondens egen marknad i Örebro på lördagar innan jag sticker till gymmet eller tar en kaffe med en kompis. Var inte rädd för att fråga vad någonting är för något! Jag brukar köpa något som jag inte normalt äter, säg majrova eller mangold och sedan utgår jag från den när jag letar recept.

Bondens egen marknad finns i 20 svenska städer, men det är möjligt att det finns marknader även i mindre orter under hösten.

Gå till Bondens egen marknad »

Bild: Egen, fotot är taget vid Bondens egen marknad på Katarina bangata i Stockholm.

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan