Hem / Kost / 5 bra receptappar
5 bra receptappar

5 bra receptappar

Jag har ett gäng receptappar som jag använder ofta, jag tycker att det är så smidigt att ha receptet direkt i smartphonen när man handlar och även när man lagar mat. De kostar ju oftast bara ett par tior och uppdateras regelbundet. Här kommer fem av mina favoriter.

1. Green Kitchen är en app med vegetariska frukostar, luncher, middagar, mellanmål och desserter från en av mina favoritbloggar (jag har även deras bok) Green Kitchen Stories. De använder minimalt med gluten, socker och mejeriprodukter i sina recept. Pris: 28 kr.

2. Healthy Desserts kommer också från Green Kitchen Stories och innehåller underbara dessertrecept som sötas naturligt, hälsosamma fettkällor, fullkorn och färsk frukt. Pris: 28 kr.

3. Deliciously Ella är en annan av mina favoritbloggar som har en egen app. Den innehåller över 100 recept inklusive olika detoxmenyer. Recepten är vegetariska eller veganska och fria från gluten, socker och mejeriprodukter. Pris: 38 kr.

4. 30 Raw Food Breakfasts är en app från bloggen Earthsprouth som jag har upptäckt nyligen, den innehåller recept på raw food frukostar för en månad, de flesta av dem fungerar precis lika bra som mellanmål. Den här appen är perfekt i sommarvärmen då man ofta föredrar en kall frukost. Pris: 28 kr.

5. Raw Express är skapad av Matthew Kenney som är världens mest kända raw food-kock. Recepten tar max 30 minuter att tillaga, förutom recept innehåller appen videos med tips och näringsinformation om ingredienserna som används. Pris: 22 kr.

Har du något annat tips? Kommentera gärna!

Om Johanna Båth

Lever efter mottot "Eat Clean, Train Dirty" och brinner för styrketräning och vegetarisk matlagning, jag tycker även att det är kul med smarta prylar och är hooked på meditation. Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Läs mer om mig här »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Scrolla till överst på sidan